Indretning i H-hus

Mange fordele ved at bygge et H-hus

Står du over for et boligskifte, og enten skal finde en ny bolig eller bygge en ny, så bør du overveje at bygge/købe et H-hus. Et h-hus er let at genkende, da det som navnet også fortæller, er formet som et H. De to lodrette streger i h’et er sine egne afdelinger i huset, og den midterste lodrette streg i h’et er samlingspunktet.

Mange fordele ved et H-hus

Der er mange fordele ved at bygge et H-hus. Nogen af de største fordele er:

  • Et oplagt typehus til familier med børn, da der er god mulighed for at lave en forældre- og børnesektion i hver sin ende af huset.
  • Der er rig mulighed for at skabe en masse hyggekroge i huset.
  • Gode muligheder for terrasser i midtersektionen af huset.
  • Køkken-alrummet bliver samlingspunkt for huset.
  • Denne type hus passer til de fleste byggegrunde.

Skab sammenhæng mellem ude- og indearealer

Med et H-hus er der god mulighed for at skabe et hus med sammenhænge ude- og indearealer. Et H-hus passer på størdelen af byggegrunde, men det er klart bedst at placere det på en større byggegrund. På den måde er der plads til at lave udendørsarealer. Specielt terrasser er oplagte, da de kan placeres forholdsvist lukket mellem de to afdelinger af huset. Det giver både privatliv, men er også med til at skabe læ, så det bliver behageligt at være ude.

Byg eller køb dit drømmehus

Et H-hus er en fantastisk mulighed for at skabe et hjem, som passer perfekt til hele familien. Og bygges huset på en større grund er der også god mulighed for at skabe en hyggelig have med plads til både børn og voksne. Undersøg endelig jeres muligheder for at bygge/købe et H-hus, hvis I står og skal finde ny bolig.