Brændeovn

En brændeovn der giver god varme

Kan du også godt lide at være med på moden? Så skal du helt sikkert integrere en brændeovn i din boligindretning. Det er en trend der er blevet større og større, og flere og flere boliger får installeret en brændeovn. Der er mange grunde til det. Det er et møbel, som kan passe ind i de fleste indretningsstile. Derudover er en brændeovn med til at skabe en rigtig hyggelig stemning – både på grund af looket, men også på grund af den gode varme brændeovnen afgiver.

En brændeovn kan varme et rum godt op

Effekten af en brændeovn bliver opgivet i kilowatt (KW). Almindelige konvektionsbrændeovne opvarmer ca. 10-20 m2 pr. kW. Det afhænger dog af hvor godt huset er isoleret, hvor højt der er til loftet m.m. Men det er en god supplerende varmekilde i de kolde vintermåneder i store rum. Og den kan også bruges som primær varmekilde i stuer af mindre størrelser. Desuden er brændeovne rigtig gode til at varme små sommerhuse op. Hos TermaTech kan du finde en brændeovn der passer perfekt til dig.

Brændeovnen skaber “hyggen”

Det er vidst ikke til at sige i mod. Alle har oplevet den hyggelige stemning der opstår, når brændeovnen varmer rummet op. Det kan være en kold vinteraften i sommerhuset, hvor hele familien sidder og spiller kort, og brændeovnens varme rammer kinderne. Det er helt fantastisk, hvad den naturlige varme fra træet kan gøre. Hvis du vil læse mere om hvordan du kan skabe en hyggelig stemning med en brændeovn, så kan du gøre det lige her.