Kontormiljø

3 gode råd til at skabe det bedste kontormiljø

Er du indehaver af et kontormiljø, hvor flere virksomheder sidder og arbejder? Så er det vigtigt, at kontormiljøet er spændende og motiverende for alle virksomheder. Det kan være svært, at skabe det perfekte kontormiljø. Derfor får du i dette indlæg vores 3 bedste råd til, hvordan du sætter det bedste kontormiljø i gang.

1. Naturlig og moderne indretning

Der er ikke noget, der kan ødelægge ens motivation, som et kedelig indrettet kontor. Det skal for alt i verden undgås. Derfor er det vigtigt, at kontoret bliver moderne indrettet med en masse naturlige elementer. Der er flere ting, som er et must. Naturligt lys er en af de vigtigste faktorer. Kontoret skal være naturligt lys op, da det er med til at give et klart hoved, som forbedrer motivationen og effektiviteten. Brug derudover også naturelementer som træ i indretningen, da det giver liv til rummet. Det kunne være gennem et lyst trægulv, træborde eller lignende. Til sidst skal der være massere af spændende malerier/plakater på væggene, og der skal ose af liv med grønne planter. Med disse indretningstips bliver kontoret mere spændende og livligt.

2. IT’en skal spille 100% konstant

IT, IT, IT… Det er vel nok noget af det vigtigste for virksomheder i et kontormiljø, da det ofte er noget virksomhederne er afhængige af. Om det er på grund af deres online webshop eller deres mailsystem, så er det vigtigt IT’en spiller konstant. Det gør det blandt andet ved, at der aldrig sker strømafbrydelser. Det kan have fatale konsekvenser for virksomheder, som er dybt afhængige af online tilgængelighed. Det er derfor en god idé, at have installeret et nødstrømsanlæg (UPS anlæg) i tilfælde af pludselig strømafbrydelse. På den måde kan du garantere virksomhederne i huset en konstant oppetid, så de ikke skal være nervøse over eventuelle strømsvigt.

3. Skab netværk

For mange virksomheder er netværk vejen frem til nye forretningsforbindelser. Det er derfor oplagt at arrangere netværksarrangementer i et kontormiljø. På den måde skaber du de bedste muligheder for virksomhederne i huset. Så hold derfor et netværksarrangement et par gange om året. Det kunne eksempelvis være en gang pr. kvartal eller halvårligt. Sådan skaber du værdi for virksomhederne.