Indretning

Indret et kreativt rum derhjemme

Der findes utrolige mange muligheder for, hvad man kan bruge rummene i huset på – hvis man har meget plads vel at mærke. Og man har formentlig mange gode ideer og ønsker – så det er bare med at få dem realiseret og komme i gang. For selvom der nogle gange kan virke som langt fra tanke til handling, behøver det ikke være en særlig lang tur. Noget af det der er godt at bruge nogle af rummene i huset til, kan være hobby- eller krearum, for der kan man lukke døren, pakke rodet væk og lukke sig selv inde i fordybelsen. 

Find ud af, hvad rummet nøjagtig skal bruges til 

Du står nu med et tomt rum, som stod du med et blankt lærred. Du kan gøre det til præcis det, du gerne vil have. Så gør dig nogle tanker om, hvad rummet skal bruges til – skal det være malerum, fordybelsesrum, gamerrum eller noget fjerde? Det er fint at vide, inden du giver dig i kast med at indrette rummet. Så er det langt nemmere at finde ud af, hvordan det skal se ud, hvor meget lys der skal være derinde, hvor mange og hvilke møbler, der skal stå og bare generelt, hvordan det hele skal fungere. Så er du klar til at gøre rummet lækkert. 

Indret rummet præcis, som du ønsker det 

Det er dit rum og dermed din indretning! Giv dig selv lov til at forfølge alle dine kreative ideer og prøv nogle ting af. Det kan være en vild farve på væggen, en skør plante eller nogle vilde malerier. Det kan også være møblerne, der får lov til at skille sig ud på den ene eller den anden måde – enten fordi rummet skal have et kunstnerisk præg og derfor sagtens kan bære et rødt skrivebord, en snoet stumtjener eller en skrigblå lampeskærm. Det kan også være fordi, det her er rummet, hvor du virkelig bare skal have det rart, og du derfor godt kan smide de møbler ind, som ikke nødvendigvis er designmøbler – det kunne eksempelvis være den gamle gyngestol, der har rigeligt patina, men som er god at sidde og strikke i, eller det kan være den lidt større massagestol, som der ikke er plads til i stuen, men som du elsker at sidde og slappe af i, mens du lytter til din yndlingspodcast og bliver inspireret. Giv dig selv lov til at lave rummet til præcis det, du har lyst til!