Køb en klassisk grå paraply

Endelig skal du ikke glemme, at selvom det regnede på din bryllupsdag, var det måske glædeligvis kun om morgenen himlen åbnede sine sluser. Det hele behøver ikke at være så kedeligt, lidt drama skal der altid til, og om ikke andet får bryllupsselskabet det at tale om i forbindelse med den første ”ice breaker” med ”Pina Collada” i glassene inden festen sætter ind.
Facts om denne klassisk grå paraply er følgende, paraplyen har en længde på 97 cm når den er slået sammen. Det er en automatisk grå golfparaply, den er udstyreret med et lige skaft. Dens diameter er 122 cm.

Klassisk grå paraply sort håndtag gratis fragt.

Fra Paraplybutik har vi flere paraplyer ud over denne klassisk grå paraply, der vil være yderst egnede til ethvert bryllup. Ja vi har endda også feminine paraplyer til brudepiger og festens kvindelige islæt dagen før højtideligheden. Og vi har distingverede paraplyer til herrerne. I begge tilfælde vil de tage sig godt ud på enhver polterabend.

Klassisk grå paraply diameter 122 cm køb her.

Og på selve dagen glemmer vi ikke det, der virkeligt viser, at der er tænkt på hver en lille ting. Hos Paraplybutik mener vi faktisk at følgende burde være obligatorisk på en bryllupsdag:

  • Pina Coladas som velkomstdrinks
  • Lad brylluppet finde sted i nærheden af havet. Hvorfor ikke på selve stranden. Vi danske skal have en følelse af havet.
  • Lad gæsterne smage rigeligt på den gode champagne.
  • Lad brudeparret i fred omkring midnat, for nu skal de have lov til at trække sig tilbage for at elske

Klassisk grå paraply med buet håndtag til 199 Kr.

Det er vigtigt, at du i din planlægning får sørget for, at du ikke bliver fanget af regnen, mens gæsterne står der uden en bryllupsparaply. Det danske vejr er en lunefuld størrelse, så værterne til brylluppet bør sørge for, at der er en klassisk grå paraply til alle. Glem ikke at vi kan levere stilfulde bryllupsparaplyer fra paraplybutik. Bestil en chik paraply i god tid før brylluppet, så sikrer du dig. Din bryllupsdag vil med et slag bringe jer held og lykke. Bestil gerne B2B også.