Indret dit hjem med plakater

Plakater er de sidste år vundet frem i de danske hjem, og det er helt forståeligt. De kan nemlig tilbyde et billigere alternativ til malerier og tryk, men uden at gå på kompromis med design, alsidighed og farver. Plakaterne kan nemlig komme i et kæmpe udvalg af forskellige udtryk og størrelser, hvilket betyder, at de kan passe ind i ethvert rum i alle typer hjem. Herunder har vi samlet nogle ideer til, hvordan du kan bruge plakater i dit hjem. Find den rigtige plakat til hjemmet her.

I stuen

Det mest oplagte sted at hænge sine plakater op er i stuen. Her kan man nemlig ofte finde store hvide vægge, der bare venter på plakater i smukke rammer. Her kan man skabe sin helt egen stil, der passer til de møbler og planter, der allerede er i rummet.

I køkkenet

Kan du heller ikke lige huske, hvor skinken sidder på grisen? Eller hvornår grøntsagerne er i sæson? Så kan gode og informative plakater pryde væggene i køkkenet. Mange tror fejlagtigt, at plakaterne er med til at give et udtryk. Det er de ikke. De er nemlig udtænkt med æstetik for øje, og derfor kan de pryde ethvert hjem.

På badeværelset

Selvom mange ikke forbinder plakater med badeværelset, så kan de være med til at give et intimt og hyggeligt udtryk på badeværelset. De kan hænge over badekarret med billeder af havet eller pryde de hvide vægge med silhuetter af kroppe. Lige meget, hvilken type plakatdesign, man er til, så er plakaterne med til at sætte en stemning, og derfor er de så unikke.

I værelset

Plakater er så alsidige i deres design, at de kan passe ind på alle værelser. Så uanset køn og alder kan man helt sikkert finde nogle plakater, der kan passe ind. Der kan hænges to store op ved siden af hinanden eller man kan lege med at hænge dem op i en tilfældig opstilling. Uanset hvad får man i hvert fald sat et smukt aftryk på sit værelse.

På kontoret

Har du brug for noget motivation, når du arbejder eller lave skolearbejde? Så kan plakater være en rigtig god løsning for dig. Man kan nemlig både få plakater med inspirerende citater eller opmuntrende farver. Kombiner de to forskellige typer i en hel plakatvæg for at få et dejligt udtryk i kontoret. Plakaterne kan desuden være med til at give et luftigt udtryk til et rum med mange møbler.